Welkom

Studeer je dit jaar in Gent en wil je wel wat meer dan alleen met je neus in de boeken zitten? Begrijpelijk! Een mens heeft namelijk wat afleiding nodig. En daarvoor zit je bij ons aan het juiste adres. Met tal van geniale activiteiten fleuren we jullie studententijd graag op. Zo geven wij een jeneveravond, cocktailavond, cantussen, gratis vaten, bierbowling, cultuuractiviteiten en tal van andere niet-te-missen feestjes.

Ook de sportievelingen onder ons blijven niet in de kou staan. Als lid van het overkoepelende SeniorenKonvent Ghendt maken we deel uit van de SK-sportcompetitie. Hierin nemen we het in verscheidene sporttakken op tegen alle andere clubs van het SK. Zo is er voetbal, zaalvoetbal, basketbal, badminton, lopen, volleybal, zwemmen, touwtrekken en kickeren. Dit jaar werden we derde in deze competitie en volgend jaar willen we dit uiteraard overtreffen. Hierin kan jij je steentje bijdragen!

Uiteraard moet er echter ook gestudeerd worden en ook daar kunnen wij jullie een voordeel bieden. Van quasi iedere richting aan de UGent, HoGent, Artevelde, Odisee, KULeuven en noem maar op, hebben wij wel een of meerdere leden.

Eens in Gent toegekomen, kan je ons altijd terug vinden in ons clubcafé, de Bierologie, dat zich net voor de Overpoort bevindt (Sint-Amandsstraat 98). Onze clubavond of activiteit gaat doorgaans door op donderdagavond, maar op een van de andere dagen kan je ons daar zeker ook tegen het lijf lopen.

Indien er nog vragen zijn, kan je altijd contact opnemen via studentenclub.dionysus@gmail.com.

Jonas Vandenberghe
Praeses 2018-2019